--->>> PORTALGURU <<<---


Főoldal
Vendégkönyv
Fórum
Blog 
Itt hirdess!!!
Bannereim
Frissítések 
Díjaim 


Hogyan ???
Vezérlő menü
HTML tanfolyam
Kódok 
Kódpróba
Újdonságok a Gp-n
Pánik


Design szettek
780 pixeles szettek
Glitteres szettek
CSS kódok
Fejlécek 
Hátterek (1131 db)
Menük 
Hirdető dobozok
Naptárak
Naptáras órák
Avatarok  (270 db)
GIF-ek (138 db)
Glitterek
Átlátszó képek (451 db)
PSP brush 
PSP mask 
PSP Textures 
Modulhátterek
Képes keretek I.
Képes keretek II.
Glitteres keretek
Csipkés keretek
Átlátszó keretek
Oldalhátterekhez keretek


Stílusok
Új stílusok 
Színkódok nevei
Színkód generátor
Hasznos linkek 

Letöltések 

Elkészült rendelések 

Kedvcsináló 

 

 

Fantától kaptam, köszönöm!!!


Kedvenc oldalam

Fantától

 

           

Eddig 15 sablonhoz készült webszett!

Eddig 126 db 780 pixeles webszett!

Eddig
32 db extra szett!

2009.10.23.
Új menüpont a Kellékeknél:
PSP Textures!

114 db új kép
Használat leírásával!2009.10.10.
  8 db új design szett
Ezek csak az EXTRA-s
oldalamon láthatók

http://semilin.extra.hu

 

  Ha kérdésed van, írj a FÓRUM-ba!

 
Gyere máskor is!
 
semilin

 

 

 

 

 

           

     

     

SMS hirdetőfal - Megéri!
 
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hírlevél! Iratkozz fel!
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Látogatottság
Indulás: 2007-07-04
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 

 


 

Page Ranking Tool

 

PageRank Kereső optimalizálás


 

 

 

Az oldal elköltözött, frissítések itt már nem lesznek!!! Gyere az új helyre: http://webdesign-graphic.hu Klikk!!!

HTML tanfolyam
HTML tanfolyam : Bevezető

Bevezető

  2008.01.14. 15:25


Bevezető

Sok oldalon találsz leírásokat a HTML használatáról. Vannak nagyon jók és kevésbé jók. Nem szándékom ezekkel versengeni. Bár informatikus vagyok, több programnyelvet ismerek, valahogy a HTML hosszú ideig elkerült és csak 2006 novemberében kezdtem ismerkedni vele. A magam tapasztalatait szeretném megosztani Veletek a teljesség igénye nélkül.

Mit jelent a HTML?

A HTML a HyperText Markup Language (hiperszöveg leírónyelv) rövidítése. Az a nyelv, amelynek segítségével weboldalakat lehet létrehozni. Te beírsz egy egyszerű szövegszerkesztőbe utasításokat ezen a nyelven és majd a böngésződ fogja értelmezni, s ennek alapján megjeleníteni a kívánt tartalmat az általad megálmodott formában. Ez tulajdonképpen egy forráskód. Minden weben megjelenő oldalnak van forráskódja. Meg is tudod nézni!

Próbáld ki most! Kattints a böngészöd "Nézet" menüjében a "Forrás"-ra. (Angol nyelvű böngésző esetén a "Wiew" menü "Source" pontjára.) Na hiszen - gondolod most magadban - megnyílt a Jegyzettömb (Notepad) és tele van ákom-bákommal:) Ezekkel az ákom-bákomnak tűnő utasításokkal fogunk most közösen megismerkedni. A legtöbbet úgy tanulhatsz, ha sokat-sokat tanulmányozod ezeket a forráskódokat. Én is így kezdtem.

Mire lesz szükséged?

Egy böngészőre, ami feltehetően van, hisz olvasod ezeket a sorokat. Lehet Internet Explorer (IE) vagy Modzilla Firefox, hogy csak a leggyakoribbakat említsem. Ezenkívül a Jegyzettömbre (Notepad), ami szintén van, hisz a windows része. És sok-sok türelemre....

Mire figyelj?

Nagyon fontos, hogy a későbbiekben az utasításokat ("kódokat") pontosan gépeld be.
Ha nem működik úgy a kód, ahogy szeretnéd, az esetek 99%-ában gépelési hiba az oka!!!

Még egy fontos dolog!

Mi most közösen tanulunk. Ne szégyelld, ha nem értesz valamit! Biztosan nem elég érthetően írtam le! Kérdezz bátran, de NE email-ben. Lehet, hogy másnak sem világos és segítettél a kérdéseddel. Ha kérdésed van, a Fórumban tedd fel! Így nekem csak egyszer kell megválaszolni és sokan tanulnak belőle.

 

 

 

 

Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Egy párkapcsolati elemzés,összehasonlítás,segít abban, hogy harmonikus, biztonságos döntést hozzál, felelõsen és idõben!    *****    A születési horoszkóp olyan információkhoz juttat, amelyek fontosak, fejlõdésünkhöz,valamint, egészségünk megtartásához!    *****    and i know now that this world will never be enough    *****    Rendeld meg születési horoszkópod és a 3 éves ajándék elõrejelzésed, nagyon sok segítséget kaphatsz a továbbiakhoz!!!!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis + 3 év elõrejelzés, diplomás asztrológustól. Rendeld meg most! Kattints    *****    "A mágia se nem rossz, se nem jó. Csak az a fontos, mire használod." - SZEREPJÁTÉK    *****    KONOHA.HU - Naruto és Shippuuden rajongói oldal és fanfiction. - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet :)    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. - FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    "amit Ava Morris akar, azt Ava Morris megkapja, még holtában is"    *****    "a varázslat mindig megköveteli az árát"    *****    "Más kérdés, vajon milyen sokáig lehet mindkét végén égetni ugyanazt a gyertyát, mielõtt teljesen leég."    *****    "Az Elsõk bástyaként állnak a város lakói és az õket fenyegetõ természetfeletti csapások között."    *****    Cameron Ward, a mosoly mögött rejtõzõ ármány. Csak ne feledd: jobb, ha sosem fordítasz hátat neki. - canon karakter    *****    Üdvözlöm! Tetõ felújítás elött áll? Nem találta meg a megfelelõ szakembert? Nézze meg a weboldalam! Ács-Tetõfedõ mester    *****    THE HANDMAID'S TALE - Egy szerepjáték a Szolgálólány meséjének világában - THE HANDMAID'S TALE    *****    FRPG, különleges történetek, számtalan választható karakter, önálló cselekményszálak, lelkes csapat. Csatlakozz!